Termeni si conditii

Ultima actualizare a termenilor si conditiilor: 04.11.2020

Website-ul www.tabloart.ro este detinut de  TABLOART DESIGN SRL , CIF: 42664179, Reg. com.: J40/6742/2020, Adresa: Str. Centurii 5 Bl:112 Sc:a Et:9 Ap:39 Camera 1 Bucuresti

Termenii si conditiile vor fi actualizate periodic, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta atualizata. Utilizarea in continuare a site-ului www.tabloart.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale. Va recomandam sa verificati constant aceasta pagina.

In continuare, vom denumi „Prestator” TABLOART DESIGN SRL si „Beneficiar” clientul care doreste sa achizitioneze produsele noastre. In acelasi timp, denumit „Utilizatori” pe cei care acceseaza site-ul www.tabloart.ro fara sa detina un contract de colaborare, ci pur si simplu ca vizitatori / potentiali clienti.

Sectiunea 1: Precizari generale

www.tabloart.ro este un magazin online de promovare a produselor comercializate. Gazduirea continutului text / foto / cod, domeniu este realizata pe serverele www.romarg.ro – In cazul in care la un moment-dat website-ul este nefunctional sau apar probleme tehnice, ne nu asumam raspunderea pentru acest lucru si va recomandam sa verificati mai tarziu. In acelasi timp, orice problema tehnica sau eroare pe care o depistati, va rugam sa o comunicati pe adresa contact@tabloart.ro iar un reprezentant o sa verifice situatia intampinata.

Pentru a folosi functiile site-ului nu este necesara crearea unui cont de utilizator

Sectiunea 2: Descrierea serviciilor si conditiilor de colaborare.

www.tabloart.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de trimitere a solicitarilor si de accesare a produselor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

Sectiunea 3: Forta majora

Conform legilor in vigoare, atat Prestatorul cat si Beneficiarul pot invoca „forta majora”.

Sectiunea 4 – Confidentialitatea datelor 

Tratam cu maxima grija subiectul datelor personale. Este foarte important ca datele dumneavoastra sa nu ajunga in locuri nedorite. Avem o politica de confidentialitate disponibila pe linkul acesta  (Pe aceeasi pagina regasiti si Politica Cookies) In cazul in care informatiile furnizate nu sunt suficiente sau aveti intrebari, va rugam sa ne contactati pe email la adresa: contact@tabloart.ro

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina, va rugam sa parasiti indata website-ul. Continuarea navigarii inseamna implicit acordul dumneavoastra, intelegerea termenilor si conditiilor si acceptarea lor, inclusiv a politicii de confidentialitate.

Sectiunea 5: 

Clientul are dreptul sa renunte la tranzactia produsului comandat in 3 ore de la efectuarea comenzii pe adresa de e-mail contact@tabloart.ro iar suma tranzactiei va fi restituita in termen de 3 zile lucratoare.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este gol